Krepšelyje nėra produktų.

Mažoji salė
Pirkti bilietą
10.12
12:00

Premjera 2024 10 12


Idėjos autoriai ir režisieriai: Karolis Maiskis, Samanta Pinaitytė

Scenografas Rytis Veverskis

Kompozitorius Edvinas Vasiljevas

Šviesų dailininkas Linas Rubinas

Vaizdo projekcijų menininkas Albertas Vaitiekus

Režisierių asistentas Alius Veverskis

Scenografo asistentė Daiva Dašenkovienė


Vaidina:

Bildukas – Vaidas Jočys

Berniukas – Osvaldas Tokarevas

Mama – Samanta Pinaitytė


Taip pat rodome:
Mažoji salė
10.13 12:00
Pirkti
7+
1 val. 10 min. (be pertraukos)
Spaudoje:
Organizatorius:
Klaipėdos Dramos Teatras
#TEATRO REPERTUARAS

PREMJERA! BILDUKAS

Dėmesio! Svarbi informacija! Tik vaikams!

Ar gali įsivaizduoti, kas nutiktų, jei nustotum tvarkytis? Į ką pavirstų tavo kambarys? Kaip greitai jis taptų šiukšlynu? Ir kokių svečių jame sulauktum? Įvairiausių aštriadančių graužikų? Smirdalių musių? O gal… Bilduko? Taip. Išgirdai teisingai. Bilduko!

Jei dar nežinojai, atskleisime seną paslaptį – netvarkos pilnas gyvenimas gali tapti stipriai traukiančiu magnetu keisčiausioms būtybėms.

Leisk papasakoti tau istoriją. Kitokią nei visos kitos tavo girdėtos istorijos. Joje nerasi dar vieno pavyzdingo herojaus kartu su ištikimu padėjėju, gelbėjančių pasaulį nuo blogio jėgų keliamo chaoso.

Tai istorija apie visai eilinį vaiką. Jis toks kaip tu. Kaip tas kitas vaikas. Arba anas. Jau turbūt gali jį įsivaizduoti. Taigi, tas vaikas visiškai nepaisė susitvarkyti prašančios mamos ir diena po dienos vis labiau apsileido, kol jo kambario netvarkos lygis peržengė bet kokias ribas. O tada nutiko šis tas netikėto, jis sulaukė keisto svečio – Bilduko Tuko. Bildukai nuo seniausių laikų gyvena žmonių namų palėpėse ir kituose namų kampeliuose. Bildukas Tukas net iš visos savo ne per tvarkingiausios giminės išsiskiria ypatingu apsileidimu. Jis mėgaujasi chaosu ir nuolat ieško kuo netvarkingesnių vaikų, kad galėtų pas juos apsigyventi.

Ši istorija apie dviejų netvarkos mylėtojų susitikimą, jų patiriamus magija ir stebuklais nuspalvintus nuotykius bei užsimezgančią draugystę.


„Bildukas“ spektaklis visai šeimai, kuris ne tik ragins mažuosius žiūrovus išmokti linksmai tvarkytis, bet kvies ir jų tėvelius atsigręžti vienas į kitą, ieškoti tarpusavio supratimo bei naujų tvarkymosi formų.


ne nuodėmė teatre
apsilankyti daugiau nei
vieną kartą
Long arrow
PREMJERA! BILDUKAS
Skaityti daugiau
PAŠALINIAMS DRAUDŽIAMA
Skaityti daugiau